FutóStúdió
Futóstúdió
Főoldal
Munkák
Az Ember
Oktatás
Írások
Animáció
Search for
Gasztronómia
Aszalt paradicsomos, olívabogyós, és hagymás házikenyerek
Óriáspöfeteg és Bejgli kutya
Enyhén füst házi sertés-marha szalámi
A gasztronómiáról
A konyha is az életem része
FT tálal
Zsenge cukkíni
Méz – a legősibb és legegészségesebb édesítőszer
Nemesítetlen körte száz éves körtefán
Kékszilva
Egy kis hazai paprikaválogatás
Somogyfajszi magyar szürkék
Fácánok
Egy fiatal racka kos szabad életének vége
Egy szép márványos szelet racka birkanyak
Egy reggeli gombászás szerény de változatos eredménye
Fenyőtinóru
Zöldspárga
Paradicsomok a konyhakertből
Medvehagyma
Itáliai zöldségek
Hatalmas méretű ízletes rizike
Friss tisztított pisztráng
Egy szép alapanyag, amit sohase használjunk – gyilkos galóca
Csoportkép a Gasztroangyal forgatásán- Zsidró Tamás, Futó Tamás, Borbás Marcsi, Sáfrány László, Miklósa Erika, Schiffer Miklós
Vad helyzet – avagy vadételek, a hazai konyha mostohagyermekei
Paprikáskrumpli galuskával, kolbásszal
Juhsajttal, baconnel töltött göngyölt hasaalja
Brokkolipüréleves pisztránggaluskával
Enyhén füstölt, marinált harcsa
Fácánleves aszalt paradicsommal, medvehagyma pesztós belsőség- gombóccal
Almás palacsinta szarvasgombás csokoládéöntettel, zölddióval
Céklás, zelleres marhahússaláta
Fokhagymás párolt tarja hagymás baconos törtkrumplival, céklával
Füstölt csirkemell szarvasgombával, szarvasgombás olajjal
Hering szőlőlevélben
Hideg mangalica ízelítő
Jércemell rizseslecsós, kolbászos töltött mángold zsenge répa, lecsómártás
Kakastojás pástétom Eszterházy Györgynek ajánlva
Konfitált kacsazúza almás lilakáposztával, pirított gombákkal
Könnyű májgombóc mentás paradicsompürével
Magányos csirkefogó – csirkebelsőség kompozíció
Málnás ribizlis felfújtak éppen a sütőből kivéve
Marha oldalas sárgaborsóval, póréval
Marha rostélyos szegfűszeges sülthagymával, rókagombával
Márton-napi libaízelítő- konfitált mell, töltött nyak, ludaskása, sültcékla, cukorszirupos balzsamecetes mártás
Mézben karamellizálódó körte
Muszaka
Nyúlmájjal töltött spenótos palacsinta
Paradicsomaszalás
Parmezános tojáscsíkok füstölt pisztránggal
Pirított lebbencs kapros füstölt lazacmártással
Pisztráng és lazac kence
Pisztráng medvehagymás sóskamártással
Rakott mangalica céklatartárral, házi tormával
Ropogós kacsafalatok sülttökös törtkrumplival, fahéjas sültszilva, szarvasgomba
Ropogós kacsaszárnytő céklás, zöldséges lencsével
Sáfrányos rizses gombás töltött csuka, egész
Sáfrányos, joghurtos hideg burgonyaleves
Sárgadinnyekrémleves szarvasgombával
Sertésszűz aszaltszilvával,szárított sonkával, baconnel, pikáns hagymás körte, fokhagymás krumplipüré
Spenótos palacsintába töltött tojásos füstölt pisztráng
Sült libacomb párolt savanyú káposzta,mézen karamellizált körte, rumos meggy
Sültpaprika püréleves mézes, juhsajtos hósgolyókkal, koncentrált mentával
Sülttökpüré leves füstölt lazaccal kapros magos pirítós kenyér
Tavaszi zöldleves juhsajtkockákkal
Zöldséges birkaragu padlizsánpürével
Zabpelyhes pisztrángfilé metélőhagymás krumplipürével
Zöldséges paradicsomos hazai halkocsonya
Szarvas és fácánterrin zöldfűszeres kéreggel
Szarvasgombás őzmájpástétom
Vaddisznós derelye vargányás bakonyi mártással
Szarvashurka savanyúuborkás csicsókapürével
Ínyencek takarékos szakácskönyve – borító 2009
Jó fogások pisztrángból – könyvborító 2012